07. Mar. 2023

Rozhodnutie Tanap

Podujatie Bokami Západných Tatier sa uskutočňuje na základe povolenia Okresného Úradu v  Žiline č. OU-ZA-OSZP1-2022/020547-009/Drn, zo dňa 28.02.2022 (ďalje len rozhodnutie).

V tomto rozhodnutí sú stanovené podmienky pre organizátorov ale aj pre divákov. Odporúčame všetkým návštevníkom preštudovať spomínané rozhodnutie.

Hlavne by sme chceli upozorniť na nasledovné body:

V rozhodnutí je v bode 10 uvedené: "Výnimka na vykonávanie skialpinizmu a výnimka na pohyb mimo vyznačeného turistického chodníka platí iba počas podujatia výlučne pre súťažiacich a organizátorov v koridore vyznačených tratí a v súvislosti s prípravou/likvidáciou tratí podujatia pre organizátorov podujatia v koridore vyznačených tratí."

Zároveň v bode 11 je upresnené: "Diváci sa v zmysle bodu č.10 budú zdržiavať výhradne v priestore štartu a cieľa pretekov."

Chceme všetkých návštevníkov hôr, ktorí sa rozhodnú podujatia BOKAMI ZÁPADNÝCH TATIER zúčastniť ako diváci poprosiť aby rešpektovali uvedené rozhodnutie, a aby sa zdržovali výhradne v priestoroch štartu a cieľa.

Ostatním návštevníkom hôr, ktorí v dané dni budú podnikať svoje naplánované túry, sú k dispozícii terény, ktoré sú prístupné návštevníkom hôr v súlade s návštevným poriadkom TANAP-u a platnou legislatívou.

Ďakujeme

Organizátori BOKAMI ZÁPADNÝCH TATIER

Dokumenty na stiahnutie

Pre správne fungovanie tohoto webu a jeho ďalšie zlepšovanie používame súbory cookies. Viac informácií